TERMENI SI CONDITII
Prin accesarea, parcurgerea, utilizarea acestui website de către dumneavoastră, acceptați necondiționat condițiile generale de acces și utilizare a sitului website-lui detaliate mai în (”Termeni și Condiții”) precum și respectarea tuturor legilor aplicabile. Acest document stabilește termenii și condițiile în care poate fi utilizat website-ulși implicit  modalitatea de achiziționare a produselor comercializate, astfel încât vă rugăm să parcurgeți acest material cu atentie. Website-ul, serviciile si continutul  vă sunt oferite conditionat de acceptarea Dvs. fără nicio modificare, a condițiilor din prezentul acord. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Torent Distribution S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de Torent Distribution S.R.L.. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.  
DEFINIȚII Torent Distribution, cu sediul social com.Crăciunești, sat Ciba, nr.312, jud.Mureș, Romania, înmatriculată la ORC de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. 26/1343/2007, având CIF  Ro 22173720, tel 0265-252.065  e-mail: office@torentdistribution.ro
Vanzator: Torent Distribution, cu sediul social com.Crăciunești, sat Ciba, nr.312, jud.Mureș, Romania, înmatriculată la ORC de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. 26/1343/2007, având CIF  Ro 22173720, , tel 0265-252.065 : e-mail: office@torentdistribution.ro
Cumpărator/Client  – orice persoană fizică și/sau persoană juridică și/sau orice altă entitate juridică care își crează un cont în website și/sau inițiază, efectuează o comandă și care obține acces la continutul website-ului, prin orice mijloc de comunicare.
Cont – sectiunea din website accesata cu o adresă de e-mail și o parolă care permite dvs. inițierea, plasarea, transmiterea comenzii și care conține informații despre Cumpărător/Client și istoricul Cumpărătorului/Clientului în website (comenzi, facturi fiscale, garantii, bunuri, etc.).
Continut: toate informatiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător și/sau reprezentanții/angajații săi, prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; informatii legate de produsele si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă informatii legate de produsele si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă, daca este cazul. date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.  

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT) 

Intregul continut al site-ului Torent Distribution S.R.L. – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Torent Distribution S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Torent Distribution S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI 

Torent Distribution S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. 

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate. Legislatia romana prevede: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.” (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000). Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email sau numarul de fax din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), Torent Distribution S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat. 

ACCESUL LA SITE 

Torent Distribution S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Torent Distribution S.R.L. , fara acordul scris al acesteia.

CONFIDENTIALITATE

Torent Distribution S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. In momentul plasarii comenzii datele solicitate de acest site sunt: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei Torent Distribution S.R.L., care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Torent Distribution S.R.L. si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informati, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Torent Distribution S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
Torent Distribution S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@torentdistribution.ro  

 Protecția Datelor cu caracter personal

Torent Distribution prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manual destinate emiterii facturilor de bunuri și/sau servicii, colectarea eventualelor creanţe legate de acestea precum şi rezolvării solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatea desfăşurată de Torent Distribution. Dumneavostră prin prezenta ați luat la cunoștiință, ați acceptat și vă dați consimțământul liber, ca datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră să intre în baza de date al Torent Distribution  numai  în scopuri statistice si de marketing. Prin  prezenta ați luat la cunostinta faptul ca vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv: Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Torent Distribution, com.Crăciunești, sat Ciba, nr.312, jud.Mureș sau prin transmiterea unui email la adresa de mail office@torentdistribution.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: Informaţii personale sunt informații pe care ni le oferiți și care vă identifică personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, informațiile de facturare sau alte date care pot fi asociate ușor de Google sau Facebook cu astfel de informații, cum ar fi informațiile asociate Contului Google, respectiv Facebook Torent Distribution utilizează datele cu caracter personal pentru a asigura clientilor/cumpărătorilor servicii de cea mai buna calitate, precum si daca este cazul, servicii de marketing, reclama si publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII 

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Torent Distribution S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Torent Distribution S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Torent Distribution S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Torent Distribution S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Torent Distribution S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului cbstore.eu.

TAXE SUPLIMENTARE 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Torent Distribution S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la office@torentdistribution.ro

CONDITII LEGALE 

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE 

Orice conflict aparut intre Torent Distribution S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


DISPOZITII FINALE 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.   Revizuit 04.06.2023